tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ja eessä siellä on vain valloittamaton

ASFWEJNGWANHOÖRÖNGONISDÖJNGÖJD

Nyt tulen tänne avautumaan. Olen ehkä jonkinlaisen kirjoituksen mahdollisille lukijoille nyt velkaa, kun olen koko loman ollut ihan hiljaa.

Vaikka mun henkilökohtainen elämä ei toisaalta koko maailmalle kuulu, en nää tässä nyt mitään sellaista, mitä pitäisi hävetä. Luvassa siis tosiaan kuulumiset!



No kuitenkin, nyt on ollut harvinaisen paska kesä. Vaikka en sitä ole oikestaan kellekään psykologiani lukuunottamatta ennen kesää maininnut, olen vaikeasti tai keskivaikeasti masentunut. Psykologilla olen käynyt vuoden, mielialalääkkeitä olen syönyt puoli vuotta ja nyt kesällä olo meni siihen pisteeseen, että olin kaksi kertaa nuorisopsykiatrisella osastolla. Että oman pään paranteluun on oikeastaan koko kesä mennyt. Niin, jos ei lasketa työviikkoja... Ja nehän ne vasta paskaa olikin :'D Nimittäin olin taas jäätelökioskilla ja sain sellaisen työjakson, jolloin värjöttelin auton puhaltimen kanssa viisi villapaitaa päällä kioskin nurkassa. Ja kylminä päivinähän ei jäätelö mene kaupan, joten melkein itsekseni siellä kaikki päivät istuin.



Onneksi kuitenkaan ihan koko kesä ei ole tämmöisessä surkuttelussa mennyt, vaan on tapahtunut myös iloisia asioita. Nimittäin edelliseen kirjoitukseen viitaten, SAIN SEN OPISKELUPAIKAN!! 8) ♥ Ja tähän liittyen muutin pari viikkoa sitten Tampereelle! Sain ihanan, halvan, rauhallisen ja ison kahden hengen solun ♥ Kämppistä en ole vielä nähnyt, koska hän taitaa olla jossain lomilla, mutta tavaroistaan päätellen hän taitaa opiskella venäjää tai saksaa. Ja on mitä ilmeisimmin kasvissyöjä, joten ehkä me voitaisiin tulla juttuun ihan hyvin. Niin ja muuten, sinkkuuduin tuossa hetkiä takaperin. Senkin luen positiivisiin asioihin.



Mutta eipä käydä liian positiivisiksi vaan surkutellaan vielä vähän lisää! Koska perkeleen perkele, osastojakson takia en päässyt Puntala-rockiin. Saatana. Anteeksi kielenkäyttö, mutta perkele. Helevettas. Ainoa asia, mitä koko kesässä odotin, eikä sitten sekään onnistunut. MUTTA tästä johtuen olenkin nyt vähän vähemmän perse auki ja lähdenkin viikonloppuna Tiinan kanssa pistämään Tickursby sekaisin med 666 miljoonaa instaselfietä! Koska Tikkurilafestarit. Ja ah, ihanaa 8') ♥ Rakkautta.

Joten nykikää siellä hihasta, pus!

3 kommenttia:

  1. harmi nyt kun et päässyt Puntala-rockiin! tykkään sun blogista ja sun hiuksista!
    Mikä sun instagram on? :)

    VastaaPoista
  2. Moi ihana anonyymi, ja kiitoksia kovasti!! 8') ja ig on vembulaa

    VastaaPoista
  3. Mites sulla on koulu sujunut sielä kaukana Tamperfestissä?

    Kyselee Fuska

    VastaaPoista