maanantai 24. syyskuuta 2012

Ooo, ahh, kickstart my heart, hope it never stops

Käsky kävi, et pitäs kesän jokasest festarist tehä eriksee postaus: no mikäpäs siinä! Alotetaas sitte iiiiha alusta (8 Nimittäi paras kesän alotus ikinä: Rockin' Hellsinki 7.6.2012


Lähin jossai puol yhe mais yöllä bussilla Stadii päin, siks bussi, et aattelin, et voin sen about yli neljän tunnin matkan nukkua, mut vitut, ehkä vähä päälle tunnin sain unta. Sit siinä aamu viide jälkee olin Kampilla ja lähin epätoivosesti bussikuskin antamilla ohjeilla Kaisaniemee päi, siks epätoivosesti, et eka keikka Kaisaniemes. Iha mielenkiintosta kyllä, et eka joka juttelemaa uskalti, oli äijä, joka yritti tulla diilaa kamaa.

Piene haahuilu jälkee päädyin paikkaa, joka näytti spurguleiriltä vähä matka päästä katottuna, piti iha kysyy, et oonkoha mä oikees paikas. Takas kuitenki sain iha mukava vastaanoton parilta gimmalta, jotka oli kans just tullu siihe jonottelemaa ja pitivät mulle seuraa vajaan tunnin, kunnes seuraa liitty jonottelemaa random nuori nainen, johon tutustuin ja henkilöks paljastu aivan mahtava ihminen, Tiina 8) Tiinuskan kanssa istuskelin taas about tunnin ja porukkaan liitty myös aivan ihanat ihmiset, Peppi ja Oona, kute suunnitelma kuulu.


Sit makeannälän ja kusihädän kourissa jätimme Pepin ja Oonan vartsaamaa tavaroita ja lähettii ettimää halpaa vessaa ja safkaa. En kyllä koskaa oo poikennu nii karmeessa vessassa, ku Forumin 20 sentin kopissa. Käynti jäi ovelta vilkasemikseks. Siitä suunnattiin, ku nelivuotiaat innoissaan karkkikauppaan ja löydettiin joulusuklaata ja viereisestä marketista suklaadonitseja, nomsnoms. Kerättii kaikki Forumin ilmaisjakelulehdet ja suunnattii taas Mötley-leiriin ja päästettii Peppi ja Oona samoille reissuille. Kello oli siinä vaiheessa about yhdeksän ja porukkaa oli tullu lissää.


Jengi tosiaa nukku folioitte ja vilttien alla ja kaks päivää jonottaneet veteli Jack Danielsia. Fiilis oli kyllä aika mahtava jo aamu viidestä asti. Jotkut päästeli ostoskärryillä pitki pihaa, joka itseasias toimi meidä ruokakärrynä myöhemmi. Safkaa tosiaa oli iha saatanasti, ku kaikil oli mielettömät eväät mukana.
Siin istuskelles kans näkyilin monii frendei, vilkuteltiin ihtemmö ties mihi Iltasanomiin ja poltettii nahat auringos.


Tunnit kulu hyvässä seurassa puhuen paskaa ja vikat kolme tuntia oli iha järkyttävän fiilistäyteisiä. Vasta about tuntia-kahta enne porttie eestä lähti valkoset pahvit ja sisäänkäynnit paljastu ja jonot muodostu.

Kaiken maailman järjestelyt oli iha perseestä: tunnin jonottaneet pääs eturivii ja kaks-kolme päivää jonottaneet jäi viidentee rivii, eikös oo reilu kerho. Turvatarkastuksii ja lippujen tsekkailuukaa ei oltu mietitty iha loppuu asti: meikä laukkuu ei ees vilkastu ja vieres seisovan muijan lippuu ei oltu kuulemma tsekattu, saati sit repästy : D
No mut pääsin toiseen riviin Nikki Sixxin kohdalle, thäääydellinen paikka ja mun edessä oleva gimma itki onnesta varmaa puol tuntia, iha syystäki. Lähti multaki pari hehkutusviestiä, jotain tyyliin "NYT VOIN KUOLLA ONNELLISENA, TOINE RIVI NIKKI SIXX!!!".
Juostii tosiaa Tiina kans ihtemmö vierekkäisille paikoille toiseen riviin ja ei jeesus sitä fiilistä! Ja ei kyl fiilis tasan latistunu, ku lavalle nous Crashdïet!


Herrajumala, ei voi muuta sanoo. En koskaa oo kuunnellu bändii mitenkää enemmis määrin, mut nyt voin kyl sanoo, et laval nähtiin jotain aika helkkarin upeeta (ja en nyt meinaa pelkästää puolialastomii miehii :D) ja odotukset ylitty aika perusteellisesti. Hiki valu kyl ainaki meikäläisel tän bändin jälkeen aika kiitettävästi ja pisti kyl miettiin, et mitenkähä kuollut mahan olla tän illan jälkeen : D

Mut herrajumala, täähä oli vasta alkusoittoo, ku illan seuraava bändi pomppas lavalle.

Hardcore Superstar... Bändi, johon en kans oo suoranaista faniutta tehny, mut eiiisssaakeli, se fiilis, se lavashow, se soundi... Ei perhana, eeeeei voi sanoin kuvailla, huuuuh! Hitto tää muisteluki laittaa jo melkeen hyppiin kattoon : D Tän jälkee vähintää hiki virtas ja fiilis oli niin mahtava, et, kun puolen vuoden odotus viimein palkittiin seuraavan eli viimeisen bändin aikana, tuntu, et oisin voinu pompata vähintään pilviin!


Ei-herra-vitun-jumala: MÖTLEY-FUCKING-CRÜE!!!


 Eieieiei sitä fiilistä voi sanoin kuvailla: kaikki odotukset ylitty, pää meinas räjähtää siitä mahtavuudesta, helkkarin pitkä odotus ja 11 tunnin jonotus palkittiin jotenkin niin mahtavasti, et ei hemmetti, en tuu ikinä unohtamaan!! Ja herrajumala sitä, ku tajuaa, et NIKKI SIXX on sinu naamas eessä!
Settilistaakaa en ois lähteny biisilläkää muuttamaan! Ainoo, mikä minut pisti kavahtamaa oli helvetin rumat muijat puolikuteissa lavalla : D

Tän ihan kuvailemattoman mahtavuuden lopputulos näkykii sit loppujenlopuks naamassa, tai oikeestaa joka ruumiinosassa:

Tiinalta pöllitty


Täydellisen 70-luvun kauhuleffan zombin (tai 2000-luvun kadulle sammuneen ja turpaansaaneen juopon) kopiona pääsin sit erään Johnnyn äiteen kyydissä Hesereissun kautta Kouvolaan loppuillaks/yöks moikkaileen Miisaa ja heille mä pääsin kans majottuun :) Vaikka hiema haudast (tai ojast) noussut olo oliki, ni hauskaa oli ja aamul matka sit jatku takas pääkaupunkiseudulle seuraavaan etappiin. Festarointii ei koskaa oo liikaa! 8)

6 kommenttia:

 1. Aijai ku tuli hyvät muistot mieleen tästä :) Kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
 2. hei mä olin tos leiris teitsin vieres, tuo iso oranssipunanen peitto.. Tulin kyl vasta siihen kasin mais. oli kyl nii jees!

  VastaaPoista
 3. eeeikä nyt harmittaa vielä enemmän et meikältä jäi toi mötley crue näkemättä!!!:(olin lähössä tonne mut eipähä ollu sitten ketään loppujen lopuksi joka ois mun seuraks lähteny...(enkä nyt iha itekseenkään viittiny lähtee)no okei mut hyvä postaus,niiku aina!:)<3

  VastaaPoista
 4. Heidi: no eläpä! tätä kirjottaes hain fiilistä keikkavideoist ja oikeesti teki miel pomppii kattoon :'D ja kiitoksia! 8)

  untitled: oow, hei taidan mä muistaa sinut! :)

  Tiina: yep 8')

  Anonyymi: voi eiii, periaattees lähin mäkii yksin alunperin, et ei paljo ollu plänii 8'D ja voi kiitosta! :3

  VastaaPoista
 5. Hitsi jos olis menny tosta ohi paria päivää aikasemmin ;( Tästä bloggauksesta kävi tunnelma tosi hyvin ilmi, kaikki se mitä liittyy keikan venaamiseen ;) Voishan tota Crashdietiä ruveta vaik fanittamaan, kuvista päätellen aika hottiksia!

  Muuten, soittiks Nikki lavan oikeessa reunassa (yleisöstä katsottuna) ? Mutta totta, siitä reunasta näkee parhaat tyypit eli kitaristit ja muuta lavaakin ihan okeisti :3

  Seuravaa viestiä odotellessa,
  Cherry

  Ps. Mä oon kässännyt että tiedät Joutsenlauluja ja yhden illan varieteet-sivujen Mandyn? Voisitko mainita hänelle että ainakin täällä olisi yksi ahkera lukija, joka ei pysty kommentoimaan sivuja, kun ei ole mitään Google- tms. tiliä ;(

  VastaaPoista