maanantai 29. lokakuuta 2012

Haastetta.

Miisukka haasto mut tämmöseen. Itseasias just täydellinen ajankohta, ku en oo tota edellistä kirjotusta saanu en nii millää aikaan. Potkikee joku minuu persiille ja antakaa ne oikeet sanat toho tekstiin, kiitos.

Täällee väli-infoo, et eile oli mei mielenosotus (juttuja täs ja täs) ja tosi jees meni. Ja mun fleda lähti aika täydellisesti! Että good-vitun-bye vaan pörröpää :D Hm, ja ens viikonloppuna Klamydian keikka Jyväskyläs. Eipähä kai sen suurempia.
Jokaisen haastetun henkilön on vastattava niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten 5 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän!
 1. Ilmaise tämän hetkistä oloasi hymiöllä? - ♥_♥

 2. Sano bändi, joka on vaikuttanut kaikista eniten elämääsi? - Hanoi Rocks. Se oli jotakuinkin yksi iso PAM, joka räjäytti pään. Eikä ikinä oo kävelly vastaa millään tavalla parempaa bändiä.


3. Kuka on esikuvasi?
- Edellistä jatkaen, aika pitkälti Michael Monroe, kui kliseisetä kuulostaaki varmaa monen korvaan. Mut sen jätkän asenteesta ei paljo paremmaks pistetä ja hemmetin suuri respect häntä kohtaa.

 
4. Ovatko kysymykset tähän mennessä olleet ärsyttäviä? - Eipä oikeestaa. Ottaa vaa päähä, ku ei jaksa kirjottaa raamatun pitusia selityksiä ja perusteluita vastauksiin :D
 
5. Selosta lyhyesti, mitä olet tänään tehnyt? - Olin Lahden suunnalla Hannalla yötä ton mielenosotuksen jälkeen, lagailtiin siel ja tulin illasta himaan. Nyt aattelin keittää teetä ja jutustella rakkaalleni :3 ♥
 
6. Luuletko/tiedätkö tietäväsi minusta kaiken oleellisen? - Eeen oikee ossaa vastata toho mittää. Kyl mä periaattees kaiken oleellisen, mut viime aikoina sinu henkilökohtane elämä on jääny vähä minult pimentoon.
 
7. Pelle Miljoona vs. Tumppi Varonen ? - AAAA kui vaikee kysymys! Perhana. No kai se sit on Tumppi, koska häne laulamana melkeempä parhaat Pellen biisit on tullu ja Problems? on aivan loistava. Mut ei Pelle sen huonompi oikeestaa oo :D
 
8. Mitä pitäisi sinun mielestäsi tehdä, että nuoriso hankkisi elämän, eikä istuisi koneen ääressä 24h? - Ensinnäkii kaupunkie ja kuntie pitäs järjstää nuorille enemmä jotai tekemistä. Ja toiseks mei ite pitäs tajuta, et enemmä itselleen hyödyllist sosiaalisuutta on vaik hengaa kaupungilla ja tutustuu ihmsiin, ku istuu silmät ristissä koneella ja olla näkemättä ja kuulematta keskustelun toise osapuolen eletä ja ilmeitä.
 
9. Mitkä ovat sinun huonot puolesi? - Oon vissiinnii aika ärsyttävä :D Joittenki mielest puhun vähä liianki suoraan ja kaunistelematta, otan muitten huolet vähä liianki raskaasti, stressaannun helposti, jätän monii asioita viime tippaan, oon ärsyttävän optimistinen, otan joihinki tiettyihin asioihin ja aiheisiin osuvan kritiikin liikaa ihteeni...
 
10. Selosta lyhyesti tulevaisuuden suunnitelmasi? - Eipä paljon oo suunnitelmia. Peruskoulun jälkee varmaa haen ja lähen Tampereelle lukioon, mieluite musiikkipainotteiseen. Sitte ei paljo ookaa suunnitelmia, joko kyllästyn lukioon ja lähen johonki muualle tai käyn lukion loppuu ja sit katon, mitä teen. Lähitulevaisuudes toivottavasti bändiprokkis lähtee taas nousee jaloillee.
 

11. Mitä tämä maailma mielestäsi kaipaisi? - Enemmän tasa-arvoisuutta, sananvapautta, arvojärjestystä, totuutta, oikeudenmukaisuutta.
 
 Haastan rakkaani♥ , Jossun, Sagan, Jennan ja Heidin.
 
 
1. Mikä on jäätävin juttu, mitä olet tehnyt ihan pienenä skidinä? -
2. Jos saisit syntyä uudelleen eläimenä, mikä eläin haluaisit olla? Miksi? -
3. Mikä asia biisissä on tärkein? (sanoitus, melodia...) -
4. Jos saisit muuttaa maailmassa mitä vain, mikä se olisi? -
5. Mikä on mielenkiintoisin musiikin tyylisuunta? -
6. Kuka on maailman turhin julkkis? -
7. Oletko hyvä kokkaamaan tai leipomaan? -
8. Mitä mieltä olet halloweenistä? -
9. Vanhempi vai uudempi punk? -
10. Oletko aamuihminen? -
11. Vituttiko kaikki kysymykset ja vihaatko minuu nyt :D
1 kommentti: