keskiviikko 5. syyskuuta 2012

The bitch is back to show you what she's made of

Sinergy - The Bitch Is Back

En tiiä, pitäskö pahotella kesän yli kestänyttä hiljasuutta vai ottaa osaa, että joudutte vielä kuuntelee mun jorinoita. No mite vaa, ni täällä oon taas teidä riesana, ette vielä nii minust eroon pääse.

Kesä tosiaa meni iha liia nopeesti ja ei tää blogin pitäminen ollu oikee tärkeysjärjestyksessä ekana. Iha hävettää, ku ihmiset kyselee, et oonko lopettanu: kunha en omaa saamattomuuttani oo jaksanu kirjottaa :D Hitto, mullois koko kesä kirjotettavana, mut hympshympshymps... Haluutteko kuulla kaikki festarit sun muut kommellukset kirjotus kirjotukselta vai sullonko koko kesän yhteen postaukseen ilma suurempia yksityiskohtia?


Tosiaa suurin osa kesästä vissii tais mennä tien päällä ja festareilla aina rahatilantee mukaan. Mutta sehä ei minuu haittaa, sitähä varte kesä ainaki mulle on (8 Ihanii uusii ihmisii tavattu, uusii paikkoihi tutustuttu ja sitä sun tätä tehty. Hiukka nihkeetä oli palata taas arkeen loman jälkeen.

Elämäs tän verran tapahtunu ^ . Että ei toi festareil hillumine vissii kovi turha harrastus oo, tarttu nimittäi Kivenlahti rockista joku tämmönen hullu toisen hullun matkaan :3 ♥
Ja no, niiku muutennii elämässä, myös kesäl on ollu hyvii ja huonoi hetkii. Virheit on tullu tehtyy enemmä ja vähemmä ja niist sit opittu. Voi kui runolliseks sitä taas heittäydyttiin, mut tarkotan joka sanaa.Jos ny joku sattu huomaan, ni iha myös ihteni motivoimiseks muokkasin vähä ulkoasua: banneri ja värit muuttu vähäse. Mitä ootte mieltä, vituttaako heti eka silmäys ja laitanko suoraa uudestaa uusiks vai kelpaako jotakuinkii tämmösenä jonnii aikaa?

10 kommenttia:

 1. oi uus postaus,vihdoinkin<3haha ootin koko kesän:D kirjota vaan joka festareista yms iha oma postaus ku näit on nii kiva lukee ku eipä mulle oikein täältä itteni tyylistä seuraa löydy...tuntuu vaa et kaikkialla täällä pyörii ylimielisiä massateinejä(ei toki pitäs yleistää,mutta kun)no joo jatkajatka samaan malliin<3:)

  VastaaPoista
 2. ^samaa mieltä!!

  sullon ihanat hiukset, miten saat ne noin?! hiuspostaus!:D

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä Michael Monroen kuva! Kiva, kun tulit taas kirjoittelemaan tänne blogistaniaan, odottelen myös niitä festaripostauksia.

  VastaaPoista
 4. Oi ihana, kiitos kommenteist! :3 Piristi kovasti
  Ja sheleva, se ois sit varmaa festaripostausputki tiedos :'D Ja kaipaha ton hiuspostauksenki vois tehä, ku kerta pyydetää :D

  VastaaPoista
 5. jooo tee vaan sellai postaus mis kerrot festarit c: sit vaik toine postaus muille reissuille ja sellasille, ja sit voit jatkaa iha nnormaalist ::D ? jjeii, mukaisaa kun taas postailet! itekki vois alkaa taas vähä panostaa tähä bloggailuu.. (8<

  VastaaPoista
 6. Wohoo, tosi mahtava kun kirjotit vihdoin!

  Ulkoasusta sen verran että tämä uusi on ihanan raikas valkonen ja yläkuvasta tiivistyy varmasti hyvin sun kesä 2012 : rockfestareita ja reppureissailua :)
  Joo, ehdottomasti festaripostaus sekä tee-se-itse-Venla-look step-by-step postaus :D Noo, ei ehkä ihan niin tarkasti tartte x)
  Ja sitten oma ehdotukseni: voisitko kertoa tarkemmin minkälaisesta (rock)musasta, genreistä ja bändeistä diggaat ja et diggaa?
  Kuten miten suhtaudut perus rockiin - esim. Jimi Hendrix, Rollarit ja Led Zeppelin - tai iskeekö vaikkapa AC/DC? :3 Sain iskältä syndenä 6 AC/DC:n cd:tä, mutta saa nähä kumpi niitä lopulta kuuntelee enemmän :D

  PS. Mahtoiko kukaan katsoa YLE Live: Michael Monroe 50 vuotta -keikkataltioinnin tv:stä? Se oli mieletön spektaakkelin posketon meininki, 'tällaista estottomuutta Suomi on aina kaivannut'!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei kerranki ku monroe on tv:ssä,en tienny sitä!:(ois varmasti ollu hyvä...

   Poista
 7. Kerro ihmees festareistas ja banneri on ihana. Vihdoin säki oot palannu kirjotteleen (:

  VastaaPoista
 8. tosi kiva postaus! (: toivottavast alat kirjotteleen taa vähä useemmin ku näit on nii kiva lukee (:

  VastaaPoista
 9. heihei kiitosta kommenteista kaikille! :) nyt sit pyynnöstä tullee kirjotus kirjotukselta jokane festari eriksee :--D ja luppaan alkaa kirjotteleen enemmän (8

  Cherry: thanks ideasta! : D pistämpä suunnitteluun, ku en oo tainnu eriksee paljon mainita meikän musikkimausta erityise tarkkaan.
  ja joo katoin! ihan helevetin hyvä keikka, pistää kyllä ottamaa kupolii, ku ite en ollu todistaan sitä fiilistä livenä : D

  VastaaPoista