sunnuntai 27. toukokuuta 2012

I'm going off the rails on a crazy train

Voi jumalauta, voin kyllä sanoo, et oli iha MIELETTÖMÄN hyvä Osbournen keikka! Fiilis oli yhtä hyvä, ku kesäsellä keikalla Saunaski, nyt oli vaa jengi vähä agressiivisempaa ja tylympää, varmaa voi perustella iha vuodenajal, ku ei oo ihmiset viel kokonaa päässy kesämeininkii.
No joo siis Valtteri (Sidney) ja Miisa jonotteli siitä about yhestä asti siellä, ovet siis aukes puol seittemältä ja saan kyl koko ikäni kiittää niitä iha sairaan hyvistä paikoista. Niillä jonottaes oli ehk kymmene ihmistä eellä, mut koska turvatarkastus ja käsiraudat + ketjut, nii niitte eelle pääs neljäkyt muutaki, huonompi homma. Mut siis mä ite kuljin Jyväskyläst tämmösii kaikkii keikkareissuja ja muita järjestävällä tilausbussil, nii olin viis minuttii ovien jälkee vast perillä, ffffuuu : D No mut onneks tosiaa mut pelastettii ja pääsin paikoille.
Matka meni vahingos samaa bussii sattunee Lassin kanssa, joka siis on sen bändin kitaristi, jos kävin kokeilee tiistaina. Iha nastaa oli sen kaa matkata.


Ite keikka tosiaa oli aiva mahtava! Lämppäribändi, Black Label Society, oli kyl iha paska, varsinki live-esiintymiseltää. No mut onneks meidä viinaa, tupakkaa, seksiä-karjumine toi fiilistä, ku ei ite bändi osannu sitä tehä.Mmmooossshhhh!Käsi eessä, koska siit varmaa ilmentyy aika loistavasti, et mitä meidä päälle ruiskuteltii lavalta.

Mut Ozzy kyllä täytti odotukset iha täydellisesti! Äijä on kuuskyt ja pitää fiiliksen katossa vielä monenkytä vuoden jälkeenki, ei voi ku ihmetellä. Ja siis tosiaa olin nii hyvil paikoilla, et sain nauttii koko keikasta iha täysillä, enkä tarvinnu ees superhyperkorkokenkii, jotka meinasin hurjana pistää : D Säästän sukujuhliin, eipähä tuu niillekää kahvipöytäjuoruissaa sit tylsää.

Sidneyn parturi-kampaamo - ajat varattavissa nyt

Sit tosiaa, ku jengi oli aik agressiivist nii joku hullu muija puri Sidneyn käden iha verille ja vetäs Miisaa turpaa. Sit Miisula meinas muutenki pökrää sinne ja ne joutu käymää haukkaa happee. Mä en ite nähny tilannetta, ku olin jotenki maagisesti tunkenu eteenpäi, mut kuitennii. Oisin varmaa iteki pökränny, jos en ois saanu siit eturivi järkkäreilt vettä.

Ennen...

...Jälkeen....

No joo, oli iha helvetin mahtava keikka, kiitti kaikille seurasta :3

11 kommenttia:

 1. ''Sit tosiaa, ku jengi oli aik agressiivist nii joku hullu muija puri Sidneyn käden iha verille ja vetäs Miisaa turpaa.'' Repesin pahasti :D Ja huhhuh, näytän tos kuvas kyl iha turpaani saanneelta...

  VastaaPoista
 2. Ohgod !! IhanatihanatihanatihanatHIUKSET ♥ fuck yeah, really. Rakkautta. Haluaisitko lainata tänne? Eiku...

  VastaaPoista
 3. Miks kirjottelet oikeesti näin harvoin? :DD ku lukisin iha innoissani vaikka viis päivässä <3

  VastaaPoista
 4. jessie, olehyvä vaan, nää alkaa pikkuhiljaa olla nii hamppua, et uudet kelpais loistavasti 8'D ei va, kiitoksia 8)

  anonyymi: awws no kiva, et diggaat! :) mut nii, miks kirjottelen näi harvoi... mysteeri ihtelleniki. vissii tää kesä ollu ni tien päällä, et ei oo ollu aikaa kirjotella. mut satatuhatta kirjotusta ois kyl tulossa!

  VastaaPoista
 5. Wow! Ozzya kattomassa kahtena kesänä peräkkäin... :O Mä en oo (vielä) kauhee Ozzy/BS-fanittaja, mitä nyt tiedän Mr. Crowleyn, Crazy Trainin (mahtava!!!!!) ja tietty Paranoidin,
  mut ainakin enemmän kun muut luokalla, kun ne kuuntelee vaan jotain tyyliin Pojua ja JVG:tä *EVVK*. Keitä muita sä muuten oot käynyt kattomassa livenä?

  ~Cherry

  PS. Jossain vaiheessa puhuit että tänne saa kertoa omia videotoiveita, jotenka kävisikö Guns N' Rosesin Paradise City tai Sex Pistolsin Anarchy in the UK?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoahienoa, et pahaa musiikkia kuuntele ! :D Ai mitä livenä... No tän kesän keikat selvii varmaa seuraavista postauksista, mut viime kesänä kovimpii keikkoi varmaa oli tosiaa Ozzy, Michael Monroe, Pelle Miljoona 2x, Problems?, Popeda, Apulanta, Kotiteollisuus, Helloween...

   Poista
 6. Joo, enhän mä :D Ja toi oli vasta alkua, mutta en viiti tähän luetella niitä kaikkia kahtakymmentä muuta bändiä... Lähes kaikkee mitä tulee Radio Citystä!
  Pelleä 2x saman kesän aikana... *kateellinen* Mullakin olis ollut mahdollisuus nähdä se kaks kertaa Jyväskylässä tänä kesänä, mutta enpä mennyt. Mäkin olin Michaelin keikalla kesällä ja se kannatti, vaikka muut väitti toista!

  VastaaPoista
 7. Cherry: Radio City + muut saman 'ketjun' kanavat (957, Jyväskylä, Mega) on iha loistavia, ei paljo Radio Rockillakaa oo siihe sanottavaa :--D
  No ja jos jonkun keikalle kannattaa mennä, ni se on just tasan Michael Monroe. Kukaan, kukaan ei pysty vetää samallaista lavashowta, oikeesti :D Jokasesta keikasta jää hyvä maku suuhu et "Jes! Toi oli iha salee paras keikka ikinä!" :)

  VastaaPoista
 8. Ootsä lopettanu vai ? :o :/

  VastaaPoista
 9. HELOUUU! Milloin saadaan uusia päivityksiä?
  Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 10. WÄÄÄÄÄ anteeks hiljaiseloa, EN oo lopettanu, kesä vaa tais pyhittyy kaikelle muulle, ku blogille :D mut uutta päivitystä tulee heti, ku ruppeen rustailee ja laitan koko ulkoasun uusiks (8

  VastaaPoista