tiistai 22. toukokuuta 2012

The kids are losing their minds

Ei saakeli siitä on herran persehaituvan päivät, ku viimeks tänne oon päivittäny : D Oon aina aatellu, et nonii, nyt mä päivitän tästä ja tästä, sit tuli mielee vielä tääki, ja tää ja tää, sit tulee mielee, et mites ne nyt yhtee postauksee mahtuu, sit miettii, et jos laittas moneen eri, sit katkee ajatus ja päätän, ette kirjotakaa mitää ja pidän hiljaiseloa taas pari päivää lisää, eikö kuulosta loistavalta. No joo, nyt kuitenki päivitän, vaikka taivas syttys palamaan ja kaatus niskaan.

Alotetaa vaikka siitä, et mulla on nyt uus ruokablogi, jota toki saa käydä kattelemassa. Kukaa ei tosiaa oo tänne ikinä noihi ruokaohjeisii mitää kommentoinu, nii aattelin kaikkien parhaaks pyhittää sit koko blogin sille aiheelle.

Seuraavaks tiedotan ilosanoman, että pääsin just 3/3 musiikin teorian läpi, eikä mulla oo enää, ku yks normaali soitintutkinto tekemättä ja sit oon käyny koko perustason läpi musiikkiopistolla, wiiiiiiiiiii! Ei tässä ollakaa, ku kymmene vuotta soitettu : D Oonko vähä happy.

Jatkakaamme sillä, et sain 3. pv tatskan!


Siis leimallaha on tosi monta merkitystä: ekanaki se on iha mun näköne, toiseks ruusu on Hanoi Rocks -ruusu, oikee käsi ja ruusu itessää on nii perinteine, et jonku rehun oisin kuitenki toho joskus ottanu, toi ite nuottihomma on täysin tuulesta tempastu, jonka ei oikeesti ees pitäny tulla toho iholle, mut sit monie juttujen kautta se kuitenki pääty siihe, viivastossa on periaatteessa kaikki nii perseellää vääri, ku voi vaa olla, mut sen VOI soittaa, jos tahtoo, mut ei, jos alkaa pilkkua oikee nussasemaa, ite koko kuvalla on monta tarinaa ja kaikki kuvastaa kaikkee (tosi jees selitetty : DD) ja tosta puolet on artisti, Kimmo Venäläinen (His Master's Tattoo, Jyväskylä) näkemystä.
Ei sattunu paljon, paksun ihon kohalla sattu vähemmä, ku paksun ruston kohalle tehty rustokoru itseasiassa :D

Ääh, taas täs kävi just näi, et unohin taas puolet mitä piti kirjottaa. Nooh.

No tuota. Huomenna ois Ozzy Osbournen kauankauankauan ootettu Stadin keikka, joho seuraks ois lähössä Miisa ja Sidney, voi tulla ehkä pikkusen kivaa! Viimekesänen Osbournen keikka oli iha huippu, nii odotukset on kyllä korkeella tältäki keikalta :)
Tänää olin yhe Jyväskyläläisen bändin (Foam Plasticin) treeneissä kokeilee laulajan pestii siellä, ku meidä Mr. McCoy II ei oo kauniisti sanottuna jaksanu nostaa persettä penkistää viime aikoina, nii aattelin nyt sit iha testiks koklaa, et miltä tuntus kliseine Kiss-fanien bändi: eipä kummemmalta. Ei toho oikee voi sanoo mitää, ei kokemuksena minkäänlaine, laulelin vaa Blitzkrieg Bopia ja that's it, mä en ala mitää Kissiä hoilaa, kiitos : D Kaipa mä siinä ny ainaki parit treenit pysyn ja sit mut joko potkastaa suosiolla pellolle mun karjunnan kanssa tai sit vittuunnun maailman kaupallisimman rockbändin ihailuun ja lähen kävelee :---D

Nonii, mut nyt ku tässä kuitenki kävi tällee perinteisesti, etten saanu taas mitää viisasta tekstiä aikaa, nii MITÄ IHMETTÄ TE IHMISET HALUUTTE KUULLA? Ku ei meikäläiseltä nyt löydy tätä kirjotettavaa ilmeisesti, nii kertokaa te mulle, et mistä aiheesta te nyt haluutte lukee, mitä mä kirjotan, minkä postauksen haluutte jne : D Mulla oli yks videopostaus, mut se sit jäiki tonne koneelle. Hmph.


6 kommenttia: