lauantai 9. marraskuuta 2013

Suonissa pakottaa roihu, se tukehdu ei nukkumaan

Mitähä nyt pitäs kirjottaa. Vittu kirjotin pitkän pätkän, mut päätin pyyhkii kaiken pois. Ihan perinteinen.


Tännään en aamulla ensimmäisenä alkanut sutia pohjameikin päälle vaaleenpunasta luomiväriä tai käyttäny aikaa kulmien symmetrisyyden miettimiseen. Eikä tarvinnu ees alkaa kulmia nyppimään, vaikka muutaman päivän tässä oonkii maannu kuumeessa kotona. Koulussakaan ei tarvinnu miettiä, onko meikit "hyvin". Oikeestaan sutasin meikkivoiteen päälle epämääräsesti pitkin naamaa paksuja kerroksia aurinkopuuteria ja taiteilin ennestään jo hieman Brežnevin kulmia muistuttavat naamakarvani uuteen uskoon, ehkä jotkut matoset tulee nuista luomuksista ensimmäisenä mieleen. No kuitenkin, tästä vain hieman omasta normilookistani poikkeavasta naamasta voidaan syyttää koulun pop up -päivää, jossa pyöritettiin kaverin kanssa ihan ikiomaa kebupizzeriaa (tienattiinki sillä harvinaisen hyvin!). Mutta jep, näin virittelin itseni kebufiiliksiin.

On kyllä harvinaisen kiva fiilis, vaikka puol iltaa tässä oon vaan valittanu, ku väsyttää ja stressaa ja kaikenlaista. Huomenna on isäpuolella 50v-pippalot, uhkasin syödä pöydät tyhjäks. Tai uhkasin ja uhkasin, näin se perinteisesti aina kyllä menee, että eipä kai tuo suurempi uhkaus tai yllätys kenellekään ole.
Mutta vaikka minu osalta onkii vielä paljon tekemättä, enkä ees tiiä, mitä päälleni puen, on kiva fiilis. Eikä sitä ees laske se, että tässä juhlaviikonlopun aikana täytys tehä kaks kirjotelmaa ja lukee kolmeen alkuviikon kokeeseen. Mutta niin, vihdoin sain iskälle isänpäivä- ja synttärilahjan. Nuo lahjajutut on stressannu mua tositositosi inhottavasti jonnii aikaa, mutta tännään se ratkeskii, jes! Ja toine, mikä pistää hymyn korviin, on se, et tännään "kesäkaveri", jonka kanssa keskenämme ollaan vietetty aikaa about tunti ikinä, pisti viestiä ja sovittiin parin viikon päähän illanviettoa. Jotennii hirveen kiva, piristi tuommonen viesti ihan kauheesti :)

Jatko-opintojutuissaki oon päässy alkuun silleen käytännössä. Alle parin viikon päästä tutustuun minun (ainaki tällä hetkellä-) unelmalukioon. Tuli semmonen pieni paniikki, ku tajus, et hetkinen, tätä mä oon kelannu helvetin pitkään ja nyt se kaikki vaa tapahtuu käytännössä. Mutta sehä on vain positiivista.Täytyy viel mainita, et on tässä ollu kyl paardi veri mats! PMMP 17.10. (AIVAN MAHTAVA, AAAA ORKKU TAI JOTAIN, SE-OLI-AIVAN-LOISTAVA 2 H 20 MIN SHOW, VAIKKA MIRA OLIKII MAHATAUDISSA, VITTU MIKÄ SUPERMUIJA, JAJA KAIKKI BIISIT MITÄ TAHOIN KUULLA, EN VIELÄKÄÄ KÄSITÄ. JA AIVAN MAHTAVA IHANA UUSI PORUKKA UUSIA TUTTAVUUKSIA, JA YHDEN IHANAN IHANAT PORUKAT ♥)iha mahti Ruotsinlaivareissu murusen ja häne porukoitten kanssa ja viikko sitte Teemun aivan loistavat goottihenkiset halloween-pirskeet, jotka jatku vielä aamuyöhön saunan ja pullonpyörityksen säestämänä. Me gusta party veri mats ♥
Jag gillar att t-bananannanana Nii ja piti vielä mainita, että hiukseni kokivat värimuutoksen!
Eka heitin ekaa kertaa elämässäni Hennaa hiuksiin, ja vituilleeha se meni. Mite muilla onnistuu, mut minul ei! :D Olin yhden päivän sini-harmaa-vihree ja sit kävin Salen alennuskorista mustan kestovärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti