maanantai 12. marraskuuta 2012

Nostan kauluksen pystyyn ja lasken aseeniTunnen oloni kyl harvinaisen saamattomaks... Meinaan noi festaripostaukset on jääny tasan yhteen ainoaan ja mikää ei oikeesti vaa toimi, arrgh : D Työnnän koko blogin kohta jonku persiisee poikittai, ottaa piähä, ku en jaksa ja ossaa kirjottaa mittää hienoo. Haluutteko työ nyt nuita festaripostauksia oikeesti?

Iha persiillää nuo hiukset kyl on.


Kaipaha täs sit vois löpistä jotai täysin turhaa.
No, oikeestaa minul menee iha jees. Tai mite sen nyt ottaa: stressi on aika mieletön, koska pitäs tehä kaikkee ja pää vaa räjähtää. Nyt järjesteil on 5.12. Linnan juhlat tänne tuppukylään mei nuorisovaltuuston kanssa ja oon siin pääjärjestäjänä ja otan tost aika paineet, koska homma ei jotenki tunnu toimivan. Ja kaikenmaailman muitaki murheit täs, joita en aatellu puolelle maailmaa kuuluttaa : D Mut jees, vähä hermot kireellä.
Toki pitkän viikonlopun ja itsenäisyyspäivän kunniaks kaikki on tervetulleita bilettää Uurainen huge cityyn 8) Jotakuinki eka kerta kerta moneen vuoteen, ku Uuraisilla tapahtuuki jottai. Ja kahtokee Facebook.


Muutoi mennee kyl iha hyvin. Torstaina käyn taas lisäilee vähä reikiä korvaan, otan traguksen, 1/2. Mulle mahtuu meinaan kaks samaan korvaan, mut raha on aina tos lävistyksis se mun ikuinen ongelma, ni otan nyt vaa toisen ja myöhemmi toisen. Ja samana päivänä on Eppu Normaalin keikka Jyväskylän Paviljongissa, joho pääsen "kutsuvieraana", ilmasiks siis, yeaaaah! Ja perjantaina taas suunta kohti Kirkonummee rakkaani luokse :3 ♥ Ei oikeesti, kui mä rakastan sitä miestä! ♥ ♥  Nii ja samal reissun piäsen kahtoo hei bändin keikkaa, yay 8)


Mutta hei, heitelkee minuu postausehotuksilla, ei minult näytä muute tekstiä syntyvän.

8 kommenttia:

 1. hei tässä jtn postaus-ideoita sulle:D voisit tehä semmosen ystäväpostauksen,jossa kertosit sun ystävistä,kui ootte tutustunu ja näin...sit voisit tehä vaatepostauksen,jossa esittelisit sun rakkaimmat vaatteet/asusteet.myös semmonen postaus vois olla kiva,jossa kertosit että miltä oot näyttäny tässä vuosien varrella ja mite sun tyyli on kehittyny...ja kyl näitä iha ''normihöpinöitäkin'' on kiva lukee,älä huoli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heiii, noita kaikkia vois kyllä harkita, kiitoskiitos kovasti! 8) ja voi, kui jees, ihana, et joku jaksaa minu höpinöit lukkee, heh :')

   Poista
 2. Vastaukset
  1. oma kamera meni paskaks, mut kaipahan ton jonkun kameralla voisin toteutella :) kiitoskiitos, yritän saaha aikaan :D

   Poista
 3. Sulla on coolit hiukset tällä hetkellä! :P Mistä sait muuten idean tollaseen stailiin?

  Yks postausidea vois olla vaikka sellanen, jossa kertoisit julisteistasi, mitä tossa kuvassakin näkyy taustalla. Queenia ja Gunnareita ainakin bongasin sieltä, mut mitä kaikkee muuta...

  Mut peesaan myös Anonyymin ja Tiinan ideoita, vaatepostausta olis aika mielenkiintosta lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiwoi, kiitoskiitos! :) itseasias pääsyy oli varmaa iha se, ku en vaa jotenki näyttäny iteltäni. tai meinaan minuu leimattiin glämäriks aika pitkälti, vaik en oo koskaa ees kuunnellu glam rockii :D ja mullon aina joku kiero pieni sisäinen ääni huutanu "tahtoo lyhyet hiukset! tahtoo keesin!" ni nyt sit keräsin rohkeuden ja vedin ton : D ja toinen syy oli se, et blondaus tappo hiusta nii paljo, et tää tervens päätä kummasti.

   ja thanks ideoista! 8) jospa nyt ruppeis näitä toteuttelee, nää kuulostaa iha mielenkiintosilt!

   Poista
 4. Ehkä seuraavaa postauksee something... Ystävistäs tai et kuin sun styles on kehittyny vuosien varrel :) Aika on muute komee irokeesi (8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees kiitosta :) Alotin itseasias nyt ystäväpostausta, et saa nähä, mitä tulee :D ja kiitossiitos! :3

   Poista