lauantai 3. maaliskuuta 2012

Mul on levottomat jalat, levottomat jalat

Kohta tulee sitte mielettömän pitkä reissupostaus, kunha saan Miisalta ja Hannalta kuvat, ite en kuvaillu mitenkää hirveesti :D Mut nyt sitte iha tilanneraporttia.

Oikeestaa iha mieletön fiilis, ei oo tarvinnu olla koulussa nii pitkää aikaa mulla itelläni henkilökohtasesti menee aika hyvin. Ja oon saanu reissata, wii! Ja mulla on maailman ihanin äijä.

Sain muute vuosisadan vaikeimman kakkuprokkiksen: Hanoi Rocks-kakku, jossa on keikkalava, kaikki jäsenet, soittimet ja tämmöstä : D Pitäs kahen viikon päästä olla valmiina, et nyt alko sitte marsipaanipelleilyt, voi jeesus. Saatte varmaan sen kaks viikkoo kuunnella täällä mun itkupotkuraivareita sitte.

Ja mun seuraavat kaikki viikonloput menee sit muute meidä musiikkiopiston "Maailman musiikkia"-konserttitreeneihi, nii tää kirjottelu voi taas tapojen mukaa olla aika hiljasellaa. Tai niiku nytte ens viikon perjantaina mullon tunnin treenit ja lauantaina viiden tunnin treenit ja tämmösiä samallaisia sit muutamana viikonloppuna putkee nii voi vähä voimat loppua.

Bändihommatki on nyt saatu kerranki taas järjestyksee: Saatii rumpali treenikämppä, wii!

Ja mitähä tässä nyt informois, kello on sen verran, et ei oikee tää juttu irtoo, mut eipä se mitää, jos sitä tekstii tosiaa tulis lähipäivinä enemmä :D4 kommenttia:

 1. Buhahaha, koeta vaa kuule selvitä sen kakun kanssa >:D älä ota paineita....

  VastaaPoista
 2. melkein puolikas razzle jo valmiina, wii 8''D näistä tulee sitte aika huvittavia, et koita kestää :D:DD

  VastaaPoista
 3. "Venla, mikä toi on?"
  "Se on Hanoi Rocks-kakku."
  "Wau!"

  Sä olet kyllä tosi taitava kun tollasta olet ruvennut väsäämään :D Mutta raaskiiko sitä sitten syödä...
  Onko sulla muuten kuvia siitä kakusta?

  VastaaPoista
 4. No se piti valmistuu ajoissa, mut.... 8D Okei, koko kakkua ei loppuje lopuks tullukaa, vaik ois ollu tarvikkeet ja kaikkee.. :D Päädyin sit iha yksinkertaseen Kiss-kakkuun, pelkkä cool marsipaani ja logo ja silleesti. Siitä pitäs olla joku erittäi paska kuva jossai, vois lisäillä tonne Kaurapuuroon jossai vaihees : D

  VastaaPoista