torstai 27. lokakuuta 2011

Kinkkupiirakka

 Perus kinkkupiirakka, joka toimii aina ! ♥ Mulla on periaatteessa himassa leipomiskielto, koska isäpuolen maha kasvaa aina sitä mukaa, mitä leivon, (ja täällä talossa tarvii leipoo aika hirveen paljon, että saa moisen kiellon, joten siitä voiki ehkä sitte veikata mun leivontakertojen määrän, hohooo) mutta tätä kuulemma saan tehä niin paljon, kun sielu sietää : D Yee ! Tää ohje on otettu Kinuskikissalta. Kuvan otin samalla, ku laitoin kiireessä takkia päälle ja valmistauduin pikaseen lähtöön iskälle ja sen ilmeisesti taitaa nähdäki : D Ja huomautanpaha vielä, että kaikki kuvat joudun ottamaa kännykällä (jossa on kylläki aika hyvä kamera), koska kunnon kameraa en omista, eikä ainakaa näillä näkymin oo varatoja sellaseen pitkään aikaan, voi jeesus.
Ja hei ! Mulla on huomenna yhden päivän TET-päivä ja meen Jyväskylään Musa Pörssiin kaikenmaailman ihanien soittimien keskelle, voiko tästä nyt parempaa paikkaa mulle enää hommata : D No okei, meinasin kysyä Lutakkoon, koska oisin voinu päästä sinne Kotiteollisuuden keikan ajaks, mut siinä ois voinu käydä nii huonosti, et oisin joutunu kuuraa lattioita joskus aamupäivästä sillon, ku siellä ei oo vielä ketään, jote piti pelata varman päälle : D Eiköhä TET:istä tule postausta sitten.




Tarvitset:

Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
1½ dl graham-jauhoja
1½ dl juustoraastetta
150 g voita
½ dl vettä

Täyte:
1 purjo
1 punainen paprika
200 g (palvi)kinkkua
200 g paprika-chili-, arfikan paprika- tai muuta sopivaa tuorejuustoa.
2 dl ruokakermaa
3 munaa
2 dl juustoraastetta
mustapippuria

Tee näin:
Sekoita jauhot ja juustoraaste keskenään. Paloittele joukkoon pöydällä jonkun aikaa seissyt tai mikrossa pehmitetty voi ja nypi sekaan. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Levitä varovasti voideltuun vuokaan tasaisesti pohjalle ja reunoille.
Leikkaa purjo siivuiksi, pilko paprika ja kinkku kuutioiksi. Lisää tuorejuuston joukkoon vähitellen ruokakermaa ja sekoita tasaiseksi. Yhdistä kaikki täytteen ainekset toisiinsa ja levitä pohjan päälle vuokaan. Paista 200 asteessa noin 35-40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti