keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Animalian haaste: 2

Jatkoa ensimmäiselle osalle.


Kierrän tätä(kin) haastetta hieman, enkä kulje päivää kaupungilla bongaillen. Asun sen verran kaukana kaupungista, etten laiskuuttani ja rahattomuuttani viitsi tehdä sinne reissua parin pinssin takia. Ja olen yrittänyt kaupunkireissuilla ohimennen bongailla eläinoikeusaktivismia, mutta muutamaa tarraa enempää on Jyväskylästä vaikeaa löytää :(

Sen sijaan ajattelin tehdä tästä haasteen kohdasta täysin uudenlaisen: pitää pienen mainoskatkon ja listata viisi mielestäni kivaa netistä tilattavaa aiheeseen liittyvää matskujutskua, joita kannustan tietysti tilaamaan :)



1. Animalian kangaskassi


Tätä ihanaa Animalian kangaskassia olen kuolannut pitkään, mutta rahapulaisena en ole tätä vieläkään tilannut. Kuvan on suunnitellut Pia Wainikainen, materiaali on Reilun kaupan puuvillaa. Nyt kangaskassi on tarjouksessa vain 10 euroa ja sen ostamalla tuet Animalian eläinsuojelutyötä. Kangaskassin saat tilattua täältä!


2. Ilmaista aktivismimatskua


Mm. näitä esitteitä ja tarroja voi tilata 
ilmaiseksi Oikeutta eläimille -kaupasta. Ehkä on sanomattakin selvää, että ideana on levittää niiden mukana tietoa ja kiinnostusta eläinten oikeuksia kohtaan.


3. Millan turkisvastainen pinssi


Tää on aivan älyttömän hellyyttävä ja paras pinssi ever! Milla Paloniemi suunnitellut, tuotto Animalialle :) Sheivauspinssejä 1,50€ täältä!


4. Kasvissyöjän infopaketti


Kuvassa oleva reseptivihkonen on yksi osa Oikeutta eläimille -järjestön Kasvissyöjän infopakettia, jonka saat tuosta linkistä tilattua ilmaiseksi. Taisin tämän paketin joskus tilata ja siellä on ihan hyödyllisiä ja hyviä reseptejä ja paljon tietoa kasvissyönnistä ja eläinten oikeuksista. Suosittelen kaikille kasvissyönnistä kiinnostuneille ja sitä yhtään harkitseville!



5. Tassutellen-sarjakuvakirja

Tässä on niin suloinen kirja, että hih! Jos olet kissan- tai koiranomistaja, tai parhaiten kummankin, suosittelen tätä pientä sarjakuvakirjaa: täältä todella löytyy tuttuja eläinystävien kanssa koettuja tilanteita. Kirjahan on ihanan Milla Paloniemen ja tuotto menee Animalialle. Kirjan saat itsellesi viidellä eurolla taas Animalia shopista!


Ehkä seuraavassa haasteen osuudessa en laiskottele! Pus ♥

1 kommentti: