tiistai 25. kesäkuuta 2013

Lähtiessään sanoi tulevansa takaisin

Tänään jaan päiväni kahden Tarmon kanssa. Tai oikeestaan jaan koko tulevan viikon tän turrikan kanssa suurimmaks osaks kahestaan. Äsken tajusin, etten oo muute ottanu allergialääkettä, ku kaulan ihottuma/rokko alko turpoomaan. Nooh mutta eipä se haittaa.

Niiiiiiiin hyvää kamerapussia

Nyt tuli vaan fiilis, et voisin taas kirjottaa, ihan tyhjästä vaan, kuulumisia.

Eilisestä kirjotuksesta unohin, miten minu konfirmaatiopäivä päätty. Ja siis no, se päätty nii, että tuolla yhessä päässä tuli pieni draama, kun yhdeltä porukalta vähän vieraanvaraisuus loppui ja ystäväisemme joutui mieron tielle. Me oltais kaikki kyllä voitu mennä meille, mutta saatiin parempi idea ja lähdettiin porukalla (Juibe, Hanna, Teemu, mie) tuonne yhteen perämetsään lammen rannalle yöks. Käytiin abcilta safkaa, tehtiin notski, uitiin ja grillattin. Hauskaa oli.


Seuraavan viikon sitten kattelin Tarmon perään siskon kanssa ja perjantaina lähin Juiben ja sen vanhempie kanssa heidä mummolaan viettään aikaa. Oli kivaa. Ei ollu mihinkään kiire. Voitiin nukkuua kolmeen-neljään, päivät soiteltiin haitari-kitara -duojuttuja, illalla lämmitettiin saunaa ja saunottiin pitkään. Mut oli meil kyl mutaojassa jonkun pumppusysteemin kaivamistaki ja kaikenmaailman pikkuhommia. Ja tavattiin Juiben sukulaisia. Mutta siis oli kivaa.

Tiistaina aamupäivästä mulla oli mun eka mopon ajotunti, yay. Ajoradalle mennessä meinasin tippua ajo-opettajan moottoripyörän kyydistä silkan naurun takia, ku hän, ite opettaja teki liikenteessä niin pahoja virheitä, että eeeeeiiii :D Se varmasti aatteli, etten mä niitä sen töppäilyjä huomaa, ku taisin vähän tahattomasti jännityksissäni antaa sille vähän blondin kuvan itestäni, hupsheijaa.

No mutta sit iltapäivästä mulla ja Juibella oli keikka. Kaikella rakkaudella kaikkia kohtaan, mutta huhhuh... Minu äiti oli luvannuu, että ku saahaan mei kylän Nuorisoseuralta Bingotalolta mun rippijuhliin astiat, mä käyn heittämässä keikan juhannusbingossa. Aeae ehanaa kerrassaan. Juibe sit suostu mukkaan ja soitettiin duona kaikenmaailman perus paskoja pop- ja iskelmärallatuksia, Paratiisista Kotiviiniin ja semmosta.

Samaisena tiistai-iltana lähettiin vielä ajamaan Etelä-Suomeen Juibelle. Siellä oltiinki sitte juhannus. Teemu toi mulle keskiviikkona konffislahjaks aivan yli-ihanan omenapiirakan! Käytiin rannalla ja ajeltiin ympäri hoodzeja ikkunat ja kattoikkunat selällään. Kesä!

Torstaina käytiin kattomassa sielunvelikullan bändiä jossain nutalla, ei ois uskonu, et niin perhanan kivaa voi olla n. 10 hengen yleisöllä :D ! Ja kropassa tuntu, ku ois ollu jossain isommallaki keikalla pittailemassa. Ohhoh.

Juhannuksena sit oltiin kämpillä Juiben ja Alinan kanssa. Tulin just aatonaattoiltana kippeeks. Joku flunssa, joka vieläki vaivaa vähäsen. Mut en halunnu heittäytyä vuodepotilaaks silti :D
Yritin muute erittäi epätoivosesti pelata Black Opsia! Sit katottiin Alinan kanssa maailman huonointa, mutta koukuttavinta teinisarjaa, Lovemillaa, tunnustautukaa kommenttilaatikkoon, jos joku muukin on kokenut saman koukuttumisen :DD Ja sitte uitiin ja pidettiin hauskaa. Hankin Alinalle maailman kuumimman kesäheilanki :DD

Sunnuntaina aamupäivästä lähettiin kauppareissulle cittariin ja reissu venyki iltaan asti, ku yhtäkkii kaikkia tuttuja ihmisiä vaa rupes hyppimään joka paikasta. Istuttiin mäkin terassilla, syötiin kinuski-Sundaeta ja puhuttiin paskaa. Illalla Alina tuli viel saunoon mei kans.

Eilen mie tulin kottiin kimppakyydillä. Lärviraamatussa on pari kimppakyytiryhmäsivua, joista yheltä bongasin itelleni kyydin Helsingistä Jyväskylään. Säästin kympin suhteessa junalippuun! Ja matkaseura oli loistavaa.

No joo, tännään on siskolla synttärit. Lähti aamulla äiteen kanssa synttärilahjana sisävesiristeilylle. Mie annoin wii-pelin ja koruja.
Kohta lähen vielä viemään työpaikalle lippusia ja lappusia, että saan palkanki joskus ja samalla reissulla käyn ajelee metässä mopolla. Sunnuntaina on ensimmäinen työpäivä, hooray! Ja perjantaina mopon teoriakoe, huiiis. Siihen oon kovasti nyt yrittäny treenata ja monta kertaa päreet polttanu. Mutta äitii, kuolen, ku en osaa.

Mutta jeps, lukekee toki tuo edellinenki kirjotus, kun kukaa ei varmaan sitä noteerannu, ku kerranki oon kirjottanu peräkkäisinä päivinä, hooh!

Siinä se sätkyttelee unissaan. ♥

1 kommentti: