perjantai 31. toukokuuta 2013

Sun täytyy kokee kaikkee ennen kuolemaa

Hirrrmusen harvoin minä kyllä tänneki kirjottelen, voivoi!

On minu elämässä kyllä viimesen kuukauden tapahtunu taas sitä sun tätä, mutta sehän ei haittaa. Nimittäi viimesimmät häppeningit on ollu aika pitkälti onneks pelkästään positiivisia. Alotetaan ihan vaikka siitä, mihi viimeks jäätiin. Oon... (nyt sitte luvassa kauhiasti kuvia!)


Viettäny helkutin kivaa vappua rakkaani, thaisafkan ja random kirkkopuistoseuran kanssa.
Suunnitteilla oli kyllä oikee iso kunnon picnic, mut sää näytti menevä sateeks, ni päätettiin sit hakkee take away thaisafkaan. Vappuvärjäiltiin hiuksia, suihkuteltiin serpentiiniä, puhallettiin saippuakuplia ja tunnettin olomme yli-innostuneiks 4-vuotiaiks :D No mutta juu, päädyttiin sit mussuttaa safkaa, jakamaan ilmapalloja ja puhumaan skeidaa johonnii porukkaan, josta yks immeinen paljastu minu ihon hakkaajan oppitytöks!



Kuvat: Marjo Tiihonen
Tuottanut ihan mielettömän hyvän tapahtuman.
Aikasemmin jo mainittu ja puol vuotta ootettu+stressattu tapahtuma, Shake It! saatiin sitten tosiaan pidettyä kunnialla. Kävijöitä ois tietysti saanu olla enemmän varsinki illalla, kun just ennen discoa kaks bussilastillista jengiä pölähti pois kerralla :D Mutta ainoostaan hyvää palautetta oon minä ainakii kuullu, että tuskin se sitte ainakaa ihan päin persettä meni.




Askarrellu ylisulosia rippikutsuja ja hankkinu yli-ihanan rippimekon.
Rippileiri on ens viikolla. Eka kesälomaviikko siihe, jihuu? Juhlien väriteemahan on varmasti tosi vaikeeta arvata ;)




Harrastanu picnicejä pariin otteeseen.
Vappun jälkeen picnicasin maailman parhaan picnicin Idan kanssa, varmaan neljä tuntia vietettiin metikössä auringon pikkuhiljaa laskiessa. Synttäreitte kunniaks käytiin vielä Juibenki kanssa picnicillä. Hiiih, näist reissuist rupee tulemaan suosikkeja :3




Viettäny Mipen kanssa laatuaikaa Kouvolassa.
Kuva on kyllä vissiin tammikuulta, mut en mitään järkyttävämpääkää löytäny :D Tämä pimatsun kans vietettiin yks viikonloppu tossa, oli hitsin hauskaa. Samalla reissulla muuten söin about 20 tikkaria, jonka jälkeen oon ahtanu niitä melkee joka päivä. Voisko huolestua?




Saanu pitkästä, pitkästä aikaa käteen keikkalippuja! 
Kuvasta puuttu synttärilahjaks rakkaaltani saatu Black Sabbath -tiketti. En mä oikee osaa ees kuvailla tota fiilistä, ku viime viikon perjantaina sain nää kätteen. Viimeks joulukuussa ostin keikkalipun ja nyt tädääää! Alempi lippu on, niiku kuvasta näkyy, Jyväskylän sinfoniaan, mikä joillekii saattaa olla vähä yllättävän uusi puoli minusta. Mut eipä olekaan, ku iha tavallista, lällislää. Vivaldin neljä vuodenaikaa, ihanaa!




Tehny, eh, terveyssafkaa. 
Kuvassa näette puol kiloo voita ja saman verran sokeria. Välkommen sydän- ja verisuonitaudit! Ainakin rippijuhlavieraille.
Näistä siis synty lusikkaleipiä. Niitte lisäks oon täs väkertäny kolme peltiä pizzaa ja ison täytekakun. Ainakii on ollu nainen keittiössä.




Viettäny pitkäst aikaa herkkuserkun kanssa aikaa.
Edellinen kuva tiiviissä yhteydessä tähän, joka tuskin yllättää moniakaan, jotka meit tuntee :D Ja seuraava kuva myös.




Tsekannu Kakka-hätä 77:n Lutakossa!
Hihii, tää oli vielä mahtavampaa, ku saaha liput kouraan. Kakkis oli nimittäi ihan sairaan kova! Samoin oli kyllä lämppäritki, Lähtevät Kaukojunat ja Kaupungin Valot. Keikan jälkeen lattia oli täynnä jonkun raukan hiuslisäkkeitä, minu kroppa oli täynnä mustelmia ja olo oli kyllä muutenki taas aika turpaan saanu. Tätä oon kyllä kaivannu!
Todetuksi tuli kanssa taas, että keikalla olemine vastaa vajaan tunnin juoksulenkkiä. Muutaman ekan biisin jälkeen mun piti jo käydä sivummas tasaamas pulssia, ku tuntu, että kohta kuolen sydäriin.




Saanut perheenlisäystä, suomenpystykorvavauva-Tarmon.
Rakkauspakkaus! ♥ Minu allergia ei kyllä oo yhtä rakastunu, ku sydän, mut siedätyshoito, siedätyshoito ;)




Ostanu Barbien.
Mä näkisin tän jo aika mainihtemisen arvosena asiana. Okei, ostin lemppariopettajalle läksiäislahjaks omasta pyynnöstään barbien, kun hän saa jäähä ikuiselle lomalle. Ottas minut mukkaan! Kuvan otin tänään aamulla peilistä, ku heräsin.




Saanu kesätyöpaikan!
Tämäkii kuva otettu peilistä (wait what). Okei, netistä. Mut sain kuitenkiin jätskikioskilta kaks viikkoo duunia, young money, cash moneyyy!



Viettäny synttäreitä.
Täs mä ja mun poikaystävä, äiti, sisko ja pari frendiä maanantaina. Okei, netistä.
Mutta juu, jihuu, femton. Sain ihan liian ihania lahjoja ja kaikki oli mulle liian kivoja, miuu ♥




Ajellu rakkaani kanssa ihan muuten vaan ilman määränpäätä ja nauttinu kesästä.
Tämäki netin syövereistä. Mutta yees, Problems?it täpölle ja oujee.


Huomenna saan sitten miksailla kevätjuhlaa, saan tokarin kätteen ja sitten pitäs vaan käsittää, että on loma.



Että kaikenlaista. Elämää.

9 kommenttia:

  1. Kylläpä mun metrinen lerssi söpösti pullottaa tuossa housun etumuksessa... :D

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko ja voi herranjestas on söötti koira!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitän! (8 ♥ mei pitää muuten nähä nainen!

      Poista
  3. Itsekin ensi kesänä jäätelönmyyjäksi haaveilevana kysyisun, mitä kautta pääsit myyjäksi,ja tarvitsitko jonkun koulutuksen tapaisen -tyyliin näyttivätkö mites niitä jätskipalloja oikeen pyörirellään? (: sun blogi on muuten ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis mie ihan vaan netistä etin tuon jäätelökioskin pomon numeron, soitin sille ja kysyin työpaikkaa. sit kututtiin työhaastatteluun, pääsin töihin ja meille annettin yhen iltapäivän minikurssi siitä, et mite kioskilla pitää toimia, yhet jäätelöpallot saatiin testata pyörittää.
      nii ja hei kannattaa alkaa soitella kesätyöpaikkaa jo tammikuussa. tsemii ens kesän työllistymiseen! :) ja kiitän kovasti kehuista ja kommentista!

      Poista
  4. Nääh, miksei mulle ikinä tapahu mitään näin jännittävää. Jos jostain saat käsiisi vikan 4H Pilke-lehden, niin ShakeIt:ista on myös juttua ja saattaa löytyä tuttujakin... Vannetanssi muuten näyttää aika hauskalta :D
    Ihana koira <3 Ja et oo ainoo joka kuuntelee Vivaldia...

    Kivaa kesää!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, sisko onneks kuuluu 4H:hon, jote sain ton Pilkkeen! ja vannetanssi ON kivaa, jos ikinä pääset kokeilee ni mee ihmeessä! :D
      jes, vivaldi on jumala! ;)

      kiitos, samoin hitsin kivat kesät sinulle! ♥

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista